top of page

Omdöme

DSC_0123.jpg

Vi är så glada att just du va med och förgyllde våran bröllopsdag 6/6-2020. Så underbart fina och magiska bilder du fotade och du lyckades fånga ögonblicken i bilderna. Ett varmt stort tack

Kram Sara & Daniel

DSC_0347.jpg

Bilderna blev super fina och även du som fotograf är väldigt trevlig och väldigt bra på att ta bild och redigera. Mina bekanta har sätt bilderna och skrev till mig att bilderna blev super fina med de var fint med de gröna i bakgrunden. Helt magiska blev bilderna. Är super nöjd 

// Douua Alarabaji

DSC_0137.jpg

Underbar proffsig kille som fick oss att känna oss bekväma framför kameran inför våran vigsel. Kan varm rekommendera honom! Vi är så glada att vi hittade Christian. Stort tack Christian!

// Paulina & David

DSC_0089_edited.jpg

WOW! De är hur jag känner efter min fotografering med Christian. Under min fotografering så kände jag mig trygg, glad och väldigt lugn. Vi skattade och hade så roligt och de är vad bilderna visar. Christian är professionell samt avslappnad under hela fotograferingen och får en att känna sig som en modell! Han är alltid redo för att fånga den perfekta bilden, han hjälper dig med tips och är hjälpsam med att visa hur du ska stå på bilden. Och allt detta visar sig på resultaten av bilderna. Våran senaste fotografering blev otrolig! Vilka bilder! Kan inte sluta titta på dom. Några av de bästa bilderna jag sett! Tack Christian för en super fin fotografering och för att bilderna blev så perfekta!

// Angelica

DSC_0022.jpg

Vill ni föreviga de mest speciella ögonblicken i livet, så rekommenderar vi verkligen att boka Christian som fotograf. Vi bokade till vårat bröllop som ägde rum 29/6 2019. Både jag och min man var lite nervösa över hur bilderna skulle bli då verken han eller jag hade blivit fotograferade innan och var ovana framför kameran. Men från första stund kändes allt så naturligt. Christian var så lugn, trevlig och med bra idéer, så de var inte alls jobbigt att stå framför kameran. De kändes som man känt honom sedan innan, och de var bara att slappna av. Bilderna som sedan kom lämnade inte våra ögon torra. Så otroligt fina.

Högsta betyg från oss

//Malin & PhilipEriksson

DSC_0201.jpg

Jätte nöjd med bilderna som du tog på mina barn idag, proffsigt och smidigt. Verkligen en toppen fotograf och fler gånger kommer du att få ta kort. Tusen tack

//Emmy Karlsson

_DSC0849.jpg

Vi rekommenderar varmt Christian Gunnarsson som fotograf till en högtidsstund! Christian var otroligt professionell innan, under och efter bröllopet – både i kontakten med oss och gentemot våra gäster. Allra bäst är att Christian lyckats fånga glädjen och känslorna under vår stora dag på ett sätt som gör att fotografierna för alltid kommer att få oss att minnas vårt fina bröllop! De överträffar det vi hade hoppats på!


// Hamed & Elmira

_DSC0021.jpg

Tack för jätte fina bilder, jag kommer rekommendera dig till andra som vill fotograferas

// Åsa med familj

_DSC0812.jpg

En underbar fotograf som får en att känna dig bekväm. Känns som att man har känt honom i hela sitt liv. otroligt mjuk människa och helt underbar fotograf. 😁❤
Tack för ett fantastiskt jobb på vårat bröllop. och en massa kort som är för livet ❤

// Fredrik & Pernilla

_DSC0390.jpg

Som fotograf försöker inte Christian trixa till de utan tar bilderna i ögonblicket och då man är som mest avslappnad. Det är de som gör bilderna så äkta, vackra fyllda med  känslor 

// Rebecca & Daniel

Vi kan varmt rekommendera denna duktiga kille för att ta dina bilder. Vi är supernöjda med alla bilder som är tagna vid två tillfällen. Det är student och balbilder vi kan inte vara mer nöjd med bilderna. Christian har dessutom lyckats att få denna tonåring att känna sig bekväm framför kameran och han är supertrevlig.

// Ulrika & Sanna

Trots 2 trotsiga små barn i 30 graders värme så höll sig Christian helt lugn och lät bara barnen vara barn och lät det ta den tid det tog. Och ett jätte bra bemötande mot barnen och han fick dom att känna sig bekväma i situationen. Jag rekommenderar verkligen Christian som fotograf

// Caroline

När vi sökte fotograf till vårt bröllop tog vi kontakt med Christian, det var det bästa beslutet vi kunde tagit, han är oerhört engagerad och har passion för det han gör, han stannade kvar på bröllopet flera timmar extra och tog många ofantligt vackra bilder från vigseln och långt in på kvällen och bara någon vecka efter bröllopet fick vi många redigerade bilder skickade till oss. Allt detta gjorde han till ett oerhört bra pris och med ett leende på läpparna. Vi är extremt nöjda med hela processen och rekommenderar honom till alla vi pratar med.

// Sandra & Hjalmar

Kan verkligen rekommendera att fotografera med Christian! Det var en trevlig och positiv upplevelse från början till slut! Jag fick vara väldigt delaktig i fotograferingen och komma med egna idéer och förslag och Christian fick mig att känna mig bekväm och avslappnad. Det uppskattade jag väldigt mycket. Dessutom fick jag bilderna på rekordtid!!
 

// Johanna

"Vi är är otroligt nöjda med bilderna från vigseldag Christian är väldigt lätt att kommunicera med han fixade våra kort så de blev så fina. Ingen av oss är särskilt avslappnade med att befinna oss framför kameran men Christian fick oss att känna oss avslappnade och gav oss fina instruktioner för att korten skulle bli så fina som de blev. Vi kan inte vara mer nöjda med dagen och bilderna. Tack så mycket!"
 

// Nathalie & Fredrik

Christian besannade min dröm om att stå modell och allt kändes så bra, Jag var avslappnad och han var lättsam så det var en jätte rolig dag och en ny spännande upplevelse som jag gärna gör om igen då jag blev super nöjd med resultatet på bilderna.

// Emelie

Vårat omdöme: du är en väldigt begåvad fotograf som är hur duktig som helst på det du gör och grym på att ta spontana bilder. Du lyssnar på kunden men nämner gärna egna idéer baserat på dina egna erfarenheter. Du är väldigt duktig på det du gör och vi var helt säkra från första stund att vi hade valt rätt fotograf till våran minnesvärda dag.

// Emma & Morten

I dag har man tagit kort med Christian! jag är super nöjd med bilder samt bemötandet. En kanon kille verkligen, han vet verkligen vad han gör! Jag vill starkt rekommendera Christian, han får 5 av 5 stjärnor ingen snack om saken! Vill verkligen att flera personer ska bli fotograferade av honom. Ni kommer absolut inte att ångra er! Jag har haft väldigt dåligt självförtroende men han har tagit tillbaka mitt verkligen och det är inte många som kan! Så jag vill tacka dig verkligen massa kramar till dig

//Robban

Vi var väldigt nöjda med fotograferingen, det var en fin upplevelse. Christian var väldigt lättsam att samarbeta med. Bilderna blev väldigt professionella och eleganta. Vi rekommenderar honom och ångrar själva att vi inte valde honom som vårt bröllopsfotograf.

// Tafy

25/2-2017 blev ja fotograferad av Christian o det var först en nervös väntan tills han kom till vår mötesplats men när han kom så fick ja den här känslan att det bara kunde bli bra det här, han visste vad han höll på med pratade vinklar i poseringen hur ljuset faller sig osv.. Det var som att man känt Christian sen långt innan o vi ska inte tala om fotona, som ja skrev till honom efteråt är att ja blev förälskad i mig sj han förstärkte min självkänsla med dom fina fotona han tog, är inte sista gången ja går till honom för att bli fotograferad.. Tack Christian

//Jessica

"Christian är en härlig fotograf som är duktig på det han gör. Vi hade en rolig fotosession. Det kändes väldigt avslappnat men samtidigt professionellt. Jag är jättenöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!"
 

// Silvia

Christian är en fotograf som verkligen lyckas få fram färgerna och kontrasterna i varje bild han tar. Även ljuset lyckas han skapa en dynamik som passar perfekt till resten av fotona. Men det viktigaste är ändå att Christian får den som står framför kameran att känna sig bekväm

// Sara

En fotograf med glädje, tålamod och engagemang. Han gör att man känner sig trygg bakom kameran och bilderna blir riktigt bra

// Evelina

Kollade igenom bilderna nu och är verkligen jättenöjd med resultatet efter redigering.  Tack så mycket, det var väldigt trevligt att träffas och fota lite. Jag kände mig väldigt bekväm både framför kameran och även bekväm med dig som fotograf bakom kameran. Så jag hoppas att vi kommer att träffas igen och fota för det vore kul.  Jag kan absolut rekommendera dig för andra som är behov av en fotograf och dessutom till andra som vill få fina bilder med hög kvalité.
 

// Robin

Jag kan varmt rekommendera Christian Gunnarsson som fotograf . Christian var otroligt professionell både före, under och efter fotograferingen. Jag kände mig trygg och avslappnad hela tiden. Christian är organiserad, väl förberedd och spontan. Därför blev det så himla bra bilder. Känner mig så nöjd med resultatet av fotograferingen. Ser fram emot vår nästa plåtning.

// Angelica

Väldigt avslappnad och lättsam att fotografera med. Bra och tydliga instruktioner som gör att man känner sig trygg från början. Väldigt nöjd med bilderna som blev väldigt varierade trots samma motiv och många fina bilder att välja bland. Kan rekommendera Christian om man vill ha en fotografering utan presskänsla men ändå professionell kvalité på resultatet.

// Mariana

Haft en härlig fotosession med Christian med mycket trevligt och professionellt bemötande. Bilderna fångade allt vi önskade. Tusen tack.

// Linda & Ellen och sötnosen själv Sea View

Vi är extremt nöjda och glad med bilderna. Du fick oss verkligen att slappna av, du hittade roliga och framförallt fina ställen att ta bilderna på med fina alternativa poser. Du lyssnade på våra önskemål och lyssnade på vår berättelse vilket gjorde att bilderna fick mer. Är verkligen tacksam

// Julia & Mathilda

Jättefina bilder och otroligt lättsam och trevlig fotograf. Kommer absolut att höra av mig till honom vid fler tillfällen.

// Ullis

Du var supertrevlig och kollade bakgrunder och var väldigt duktig på det du gjorde. Det blev superfina bilder. Rekommenderar verkligen dig!!!

// Wilma

Bilderna hade bra kvalité. Du har bra kunskap och vet hur man får till bra bilder. Jag är jättenöjd med bilderna och redigeringen.
 

// Josè 

bottom of page